top of page

VERBLIJF

yasmin hoofd.jpg

Yasmin Bodrum Resort

gouden Ster
gouden Ster
gouden Ster
gouden Ster
gouden Ster

Na de kamers, is nu het hotel volledig gerestyled. Vanaf de inkom, de lobby, de bars, het restaurant is alles volledig vernieuwd. Het hotel is zeer gezellig en heeft tal van cosy hoekjes om te genieten van een heerlijke aperitief. Yasmin Bodrum Resort bestaat uit een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen met in totaal 384 kamers. Verder aanwezig: receptie, lobby met zitjes, gratis wifi in de lobby, lift in het hoofdgebouw, conferentieruimte, televisieruimte, verschillende bars, buffetrestaurant, à-la-carte restaurant Vis, Turks en Italiaans, mooie groene tuin, zonneterras, ligbedden en parasols (tevens aan het strand), diverse zwembaden (waaronder buitenbad, relaxpool, kinderbad en binnenbad), 3 waterglijbanen, badhanddoekenservice, discotheek en animatieteam. .

Verblijf in ultra all inclusive
Ontbijt, langslapersontbijt, lunch en diner in buffetvorm, diverse snacks, afternoon tea met cake/koekjes, middernachtsnack, lokale alcoholische en lokale non-alcoholische dranken 24 uur per dag. Mogelijkheid om één maal per verblijf te dineren in à-la-carte restaurant, reservering ter plaatse vereist.


Sport, ontspanning en amusement
Tennis, tafeltennis, beachvolley, (aqua)-aerobics, waterpolo, darten, fitness, Turks bad en stoombad. Het animatieteam verzorgt een gevarieerd dag- en avondprogramma

bottom of page