INSTRUCTEURS

IAN & EVELIEN CHARANGA (BE)

Naast organisator is Ian ook lesgever en DJ. Ontdek samen met Ian en Eveline Cubaanse Salsa, Salsa LA en Bachata. Zij zijn tevens ook uw gastheer gedurende de hele week.

 

SUPER MARIO (GB)

The Million Moves Man, Internationale topper, superlatieven te over. Hij komt speciaal uit Londen om u alles te leren over LA Style Salsa.

 

SYLVAIN CARPENTERO (BE)

Al meer dan de helft van zijn leven staat in het teken van dans. Zijn hart ligt ten volle bij Cubaanse beats en met veel enthousiasme geeft hij u les in Salsa Cubana, Rueda de Casino en mini Rueda.

 

OSKARS & AGNESE (Letland)

Internationale sterdansers uit Letland en vaste waarde in ons team. Over heel de wereld heeft dit duo tal van wedstrijden gewonnen. Ze komen speciaal naar Bodrum om u les te geven in Salsa Cubana, Rueda, Son, Rumba en Reggaeton.

 

TIM SALSMANIANS (BE)

Top lesgever van de Salsmanians uit Beerse. Uitstekende lesgever en danser in Salsa LA Style. Zijn lessen zijn steeds zeer leuk om te volgen, dit dankzij de nodige humor tijdens het dansen.

LIESJE & OSCAR (BE)

Belgische Bachata toppers, beter gekend onder de naam El Ruba y El Moreno. Dit duo kan werkelijk alle stijlen aan: Dominicana, Moderna en Sensual. Dit zal je ongetwijfeld ontdekken tijdens een van hun lessen in Bodrum.

 

JAN GROEN (BE)

Over zijn Kizomba lessen tijdens de Dance Holiday 2019 was er niets dan lof. Wij zijn dan ook zeer blij dat Jan ook in onze nieuwe editie voor de nodige Kizomba hoogtepunten zal zorgen.

 

JURGIS (Letland)

Top lesgever uit Letland in de stijlen Salsa Cubana, Reggaeton, Son en Kizomba. Daarnaast is hij ook nog eens een fenomenale dj !

 

DJ ELLEN (NL)

 

Om u een maximale Kizomba Experience te bezorgen, hebben wij opnieuw DJ Ellen gevraagd om onze party’s van de nodige Kizomba beats te voorzien.

 

GILLIANO & SOFIE (BE & NL )

Kizomba leren van de beste ? Neem dan zeker deel aan de lessen van dit geweldige duo. Reeds jaren actief in de Nederlandse en Belgische scene. Naast de lessen zorgen zij ook steeds voor een top sfeer.

 

DJ EMILIO (BE) 

Onze resident dj voor de stijlen Salsa en Bachata. Hij zorgt ervoor dat onze avondparty’s doorgaan in de juiste sfeer en vibe.

 

DJ EL PABLO (BE)

Koning van de reggaeton en Dancehall muziek, maar draait ook alle soorten Salsa & Bachata. Hij is dan ook reeds enkele jaren een van onze resident dj’s.

DIRK & ANNEMIE (BE)

Echte toppers in het Ballroom dansen en volledig in de ban van Salsa LA Style. In Bodrum geven zij o.a. les in Boogaloo, ChaChaCha en Pachanga.

 

VAL MOON (Kameroen)


Ook wel gekend als The Apple Eater, dit alleen al is de moeite om hem te ontdekken tijdens een van zijn lessen Kizomba, Urban Kizz of Afro House. 

 

ALINA BONDAREVA (BE)

 

Afkomstig uit Kirgizstan en een geboren danseres, die reeds vele jaren actief is in de Antwerpse scene. Ervaren internationale lesgeefster in Salsa LA On 1, Bachata Dominicana, Bachata Lady Styling en Salsa Lady Styling.

 

logo2-se7en wit paars.png

Diestsesteenweg 141

3202 Rillaar

016 31 02 40

rillaar@se7en.be

www.se7en.be

  • Facebook - White Circle

Zaal 't Centrum

Strijdersstraat 35

Edegem, BE

+32 497 30 08 79

www.salsacharanga.be

  • Facebook - White Circle