INSTRUCTEURS

IAN & EVELIEN CHARANGA (BE)

Naast organisator is Ian ook lesgever en DJ. Ontdek samen met Ian en Eveline Cubaanse Salsa, Salsa LA en Bachata. Zij zijn tevens ook uw gastheer gedurende de hele week.

 

SUPER MARIO (GB)

The Million Moves Man, Internationale topper, superlatieven te over. Hij komt speciaal uit Londen om u alles te leren over LA Style Salsa.

 

SYLVAIN CARPENTERO (BE)

Al meer dan de helft van zijn leven staat in het teken van dans. Zijn hart ligt ten volle bij Cubaanse beats en met veel enthousiasme geeft hij u les in Salsa Cubana, Rueda de Casino en mini Rueda.

 

TINE TEIRLYNCK (BE)

Kizomba is haar Passie! Buiten de kizomba lessen, zorgt ze nog voor leuke lessen voor onze dames!

 

TIM SALSMANIANS (BE)

Top lesgever van de Salsmanians uit Beerse. Uitstekende lesgever en danser in Salsa LA Style. Zijn lessen zijn steeds zeer leuk om te volgen, dit dankzij de nodige humor tijdens het dansen.

LIESJE & OSCAR (BE)

Belgische Bachata toppers, beter gekend onder de naam El Ruba y El Moreno. Dit duo kan werkelijk alle stijlen aan: Dominicana, Moderna en Sensual. Dit zal je ongetwijfeld ontdekken tijdens een van hun lessen in Bodrum.

 

JAN GROEN (BE)

Over zijn Kizomba lessen tijdens de Dance Holiday 2019 was er niets dan lof. Wij zijn dan ook zeer blij dat Jan ook in onze nieuwe editie voor de nodige Kizomba hoogtepunten zal zorgen.

 

JURGIS & KATE (Letland)

Deze toppers komen speciaal uit Riga om met jullie te dansen. Hun energieniveau is van een ongezien formaat! Salsa Cubana, Son, Reggaeton, Rumba, … Vervelen zal er niet inzitten!

 

DJ ELLEN (NL)

 

Om u een maximale Kizomba Experience te bezorgen, hebben wij opnieuw DJ Ellen gevraagd om onze party’s van de nodige Kizomba beats te voorzien.

 

GILLIANO & SOFIE (BE & NL )

Kizomba leren van de beste ? Neem dan zeker deel aan de lessen van dit geweldige duo. Reeds jaren actief in de Nederlandse en Belgische scene. Naast de lessen zorgen zij ook steeds voor een top sfeer.

 

DJ EMILIO (BE) 

Onze resident dj voor de stijlen Salsa en Bachata. Hij zorgt ervoor dat onze avondparty’s doorgaan in de juiste sfeer en vibe.

 

DJ EL PABLO (BE)

Koning van de reggaeton en Dancehall muziek, maar draait ook alle soorten Salsa & Bachata. Hij is dan ook reeds enkele jaren een van onze resident dj’s.

DIRK & ANNEMIE (BE)

MamboBryva is de dansschool die ze uit de grond gestampt hebben. Vol enthousiasme komen ze mee om oa LA Style en ChaChaCha les te geven!

 

ZACHARENIA LAMPROU  (Griekenland): 

De parel van Kos! Salsa Cubana, Bachata Dominicana en Bachata Sensual zijn haar specialiteiten!

 

ALINA BONDAREVA (BE)

 

Geboren danseres die je volledig onderdompelt in de wereld van oa Salsa LA Style, Lady Styling, Bachata & Kizomba!

 

MOZES (BE)

 

Deze TOP-lesgever geeft les op een zeer rustige, aangename manier! Mis zijn Kizomba lessen tijdens deze dansvakantie niet!

 

DJ PEPE (BE)

 

Moeten we deze knaller nog voorstellen? Hij is niet weg te denken in de Vlaamse Salsa Scène! De hoofd DJ van Axxes, Bocadero en andere grote events gaat met ons mij naar Bodrum!!!

 

DJ QUIM (BE)

 

Kevin AKA Dj Quim gaat mee om jullie te voorzien van de beste Kizomba beats! Zowel ‘s avonds als tijdens de poolparty kan je hem vinden achter de draaitafel!

 

DJ TIGA (NL)

 

Deze TOP DJ draait alles voor jullie! Cuban, LA, Bachata, kortom alles waar jullie op willen dansen

 

logo2-se7en wit paars.png

Diestsesteenweg 141

3202 Rillaar

016 31 02 40

rillaar@se7en.be

www.se7en.be

  • Facebook - White Circle

Zaal 't Centrum

Strijdersstraat 35

Edegem, BE

+32 497 30 08 79

www.salsacharanga.be

  • Facebook - White Circle