INSTRUCTEURS

52813300_392561388213385_838209580737704
IAN & EVELIEN CHARANGA (BE)

Naast organisator is Ian ook lesgever en DJ. Ontdek samen met Ian en Eveline Cubaanse Salsa, Salsa LA en Bachata. Zij zijn tevens ook uw gastheer gedurende de hele week.

 

Patron.jpg
DJ El PATRON

Deze top DJ weet wat het volk wilt! Latin muziek waarop je kan dansen en feesten! Na jaren lang de Casa Baila en Son Cubanos uit te baten, weet hij wat jij wil horen op de dansvloer! 

 

Liesje-Oscar.jpg
LIESJE & OSCAR (BE)

Belgische Bachata toppers, beter gekend onder de naam El Ruba y El Moreno. Dit duo kan werkelijk alle stijlen aan: Dominicana, Moderna en Sensual. Dit zal je ongetwijfeld ontdekken tijdens een van hun lessen in Bodrum.

 

Janis.jpg
JURGIS & KATE (Letland)

Deze toppers komen speciaal uit Riga om met jullie te dansen. Hun energieniveau is van een ongezien formaat! Salsa Cubana, Son, Reggaeton, Rumba, … Vervelen zal er niet inzitten!

 

Gilliano-Sofie.jpg
GILLIANO & SOFIE (BE & NL )

Kizomba leren van de beste ? Neem dan zeker deel aan de lessen van dit geweldige duo. Reeds jaren actief in de Nederlandse en Belgische scene. Naast de lessen zorgen zij ook steeds voor een top sfeer.

 

DJ-El-Pablo.jpg
DJ EL PABLO (BE)

Koning van de reggaeton en Dancehall muziek, maar draait ook alle soorten Salsa & Bachata. Hij is dan ook reeds enkele jaren een van onze resident dj’s.

Zacharenia.jpg
ZACHARENIA LAMPROU  (Griekenland): 

De parel van Kos! Salsa Cubana, Bachata Dominicana en Bachata Sensual zijn haar specialiteiten!

 

Quim.jpg
DJ QUIM (BE)

 

Kevin AKA Dj Quim gaat mee om jullie te voorzien van de beste Kizomba beats! Zowel ‘s avonds als tijdens de poolparty kan je hem vinden achter de draaitafel!

 

Tiga.jpg
DJ TIGA (NL)

 

‘Thomas gaat met ons mee naar Bodrum om jullie onder te dompelen in de wereld van Salsa LA Style! Deze toplesgever van de Nederlandse dansschool ‘MiSalsa’ kent ook alle kneepjes van het DJ Vak! Cuban, LA, Bachata, … Voor ieder wat wils!